Fimbul Twister HH, fiber

DKK2,500.00

Den perfekte underquilt til Hennessy Hammocks

Twister HH er det perfekte match til din Hennessy køje. Konstrueret med henblik på ultimativ komfort og problemfri ophængning!

OBS Laves kun på bestilling!

Beskrivelse

Twister HH er bygget på den originale Twister model til Warbonnet XLC. HH-udgaven er blot tilpasset til perfekt montering på Hennessy køjer.

Du får verdens nemmeste ophængningssystem, uden justeringer, løbende tilpasninger og frustrationer til følge. Underquilten klikkes blot på i hver ende, de to korresponderende stropper hægtes på køjens “tie outs” og BUM, du er færdig. Klar til “happy hang”!

Twister HH er syet med baflerne i liggeretningen og giver dig en dejlig varme, uden at mindske den høje komfort i din Hennessy køje. For at holde vægt og fylde på et minimum, er den isolerede del anatomisk udformet. Alle bafler er konstrueret som H-kamre, for at imødegå kuldebroer.

“Cold butt syndrome” holdes effektivt på afstand, med denne lækre sag. Der er ingen elastiksnore til, at hæmme din bevægelsesfrihed i køjen. Med andre ord, mister du ikke din køjes komfort, som det kan være tilfældet, ved traditionelle underquilts. Baflerne er super bløde og fyldige og holder dig varm, til langt under frysepunktet.

DATA:

Længde på den isolerede del: 2 meter

Bredde på den isolerede del: 1 meter ved skuldrene og gradvist smallere mod fodenden.

Vægt: 1000 g incl. pakpose

Materiale:  Ripstop nylon

Fyld: 700 g 100 % extenderede polyethylen polymerer fra danske Fossflakes

Farve: Sort, Oliven

Komforttemperatur: -5 grader C

 

Se en gennemgang af prototypen HER ca. 17 minutter inde i filmen.

OBS: Hvis du er så heldig også at eje en Warbonnet XLC køje, kan denne underquilt fås med “To-i-en ophæng”, således at du problemfrit, kan bruge den på både din Hennessy og din Warbonnet!

Varmere udgave kan laves. Kontakt os for tilbud.

 

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fimbul Twister HH, fiber”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *