Fimbul Twister

Bedømt som 5.00 ud af 5 baseret på 3 kundeanmeldelser
(3 kundeanmeldelser)

DKK3,400.00

Lavet specielt til Warbonnet Blackbird XLC

Dun-underquilt med høj komfort – NY VERSION 2.0

Kontakt mig ved køb!

 

Beskrivelse

Twister er den ultimative underquilt og den bedste måde, at isolere mod kulde fra neden. Specielt konstrueret til Warbonnet Blackbird XLC, men passer glimrende på en lang række forskellige køjer. Herunder Hennessy Hammocks og DD Hammocks. (mindre justering af det elastiske ophæng må påregnes)

Twister er inspireret af Warbonnets egen “Wooki” og er således syet med baflerne i liggeretningen. For at holde vægt og fylde på et minimum, er den isolerede del anatomisk udformet. Alle bafler er konstrueret som H-kamre, for at imødegå kuldebroer.

“Cold butt syndrome” holdes effektivt på afstand, med denne lækre sag. Der er ingen gennemgående elastiksnore til, at hæmme din bevægelsesfrihed i køjen. Med andre ord, mister du ikke din køjes komfort, som det kan være tilfældet, ved traditionelle underquilts. Baflerne er super bløde og fyldige og holder dig varm, til langt under frysepunktet.

NYHED! Ny feature – justerbare elastikker, på modsatte diagonal af liggeretningen, som giver en “skåleffekt” og en tættere tilslutning.

Twister er en “Plug & Play” underquilt. -Klik den på og glem den er der! Ingen justeringer og tilpasninger og efterfølgende frustrationer. Twister giver dig “Happy hang”, med det samme…

DATA:

Længde på den isolerede del: 2 meter

Bredde på den isolerede del: 1 meter ved skuldrene og gradvist smallere mod fodenden.

Vægt:  ca 660 g incl. pakpose

Materiale:  Ripstop Nylon

Fyld: 350 g gåsedun 700 cui

Farve: Sort, olivengrøn

Temperaturgrænse: -15 grader C

Se en gennemgangsfilm om Twister her: HER

Se de nye opdateringer her:  Version 2.0

3 visninger af Fimbul Twister

 1. Vurderet 5 ud af 5

  Andreas

  Er super glad for min twister. Super fed underquilt. Perfekt pasform. Og så holder den en varm hele året rundt, uden den fylder ret meget i oppakningen

 2. Vurderet 5 ud af 5

  Steen Warrer Jensen

  Intet mindre end den bedste underquilt der er at finde til en Warbonnet XLC!!! Kvalitetsmæssigt helt i top…
  Jeg købte den med ekstra dun fyld – jeg har ind til videre kun brugt den ned til 0°C uden problemer. Jeg tester grænsen for den i de næste måneder og vender tilbage med resultatet

 3. Vurderet 5 ud af 5

  Steen Warrer Jensen

  Endelig fik jeg mulighed for at teste min Twister under lidt koldere forhold….
  Vejrguderne sendte os en kold ,men klar hilsen med en nattemperatur på -15,3°C og det var min chance for at få afprøvet udstyret.
  Jeg har en dunsovepose, som jeg bruger som topquilt og min investering fra Fimbul Gear under bunden – Fimbul Twister, der er skræddersyet til min Warbonnet XLC hængekøje – jeg må sige at udstyret spiller max.
  Der var på intet tidspunkt skyggen af kølighed eller træk om hverken ryg, rumpe, skuldre eller tær. Det eneste der blev en smule kold var næsen – Jeg havde slået toppen til side og lå under åben himmel og ved den temperatur bliver udåndingsluften til instant sne, som lægger sig over på soveposen – super sjov oplevelse…. jeg er kort sagt MEGA glad for min Twister

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *